HUSORDEN

Vi tror på detailhandlen i en opdateret form og tænker detailhandlen først. 

FUSION drives efter et stramt og intelligent FLOW-princip hvor der  indkøbes råvarer, planlægges, produceres og sælges varer i små serier ala Sell One Buy One og små ugentlige bestillinger  - og dermed sikres, at der ikke overproduceres og sættes flere varer i verden, end der reelt er behov for.

For at sikre rette indkøb, planlægning, levering og et langtidsholdbart miljø i fremtiden har vi indført disse husregler, som vi sammen skal leve op til. 

  1. Forhandleren må udstille og sælge de varer online, som føres i den fysiske butik (i sortiment)

  2. Forhandleren forpligter sig til at overholde de til enhver tid gældende regler for god markedsføringsskik, herunder, men ikke begrænset til, den danske markedsføringslovens regler, nationale markedsføringslove samt den til enhver tid gældende EU-lovgivning for markedsføring til erhvervsdrivende og forbrugere, herunder men ikke begrænset til reglerne i henhold til Enhedsprismærkningsdirektivet (Direktiv 98/6/EF), Forbrugerkøbsdirektivet (Direktiv 99/44/EF), Direktivet om databeskyttelse inden for elektronisk kommunikation (Direktiv 2002/58/EF) og e-Privacydirektivet (Direktiv 2009/136/EF), Direktivet om urimelig handelspraksis (Direktiv 2005/29/E), Direktivet om vildledende og sammenlignende reklame (Direktiv 2006/114/EF) samt det kommende Direktiv om grønne anprisninger som EU-kommissionen den 22. marts 2023 har fremsat forslag til.

  3. Forhandleren skal markedsføre og fremvise FUSION-brandet og produkterne på en professionel måde i overensstemmelse med FUSIONs standarder og brandguide. 

   • Forhandleren er forpligtet til at holde billeder, beskrivelser, produktfunktioner og logo up-to-date. Billeder må ikke være af ældre dato end dem der er tilgængelige i mediebank. 

   • For at fortælle om FUSION-produkternes egenskaber skal der være en minimum beskrivelse på 500 tegn, skrevet af forhandleren selv, men med faktuelt korrekte oplysninger. Der må ikke copy-pastes fra FUSIONs eller andre forhandleres hjemmesider for at undgå duplicate content. 

   • Der SKAL stå “Made in EU” på FUSION-produkterne på produktoversigt-sider, hvis produktet sælges online. Helst med en splash. 

   • OEKO-TEX skal skrives og holdes opdateret således: STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt; det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden.
    FUSION certifikatnummer: 20170K1267 AITEX

   • Der vil komme krav og guides til hvordan FUSION produkterne vises og fremstilles i fysiske butikker. 

  4. Forhandleren skal løbende deltage i uddannelse for at kunne betjene og rådgive kunderne på en professionel måde.

  5. Der må kun benyttes billeder der er tilgængelige i FUSION Marketing-mappen på Google Drev. Billeder i nyhedsbreve, på hjemmeside og andre steder er ikke rettighedsmæssigt sikret til at blive benyttet af forhandlere.

  6. Billeder, hvor FUSION-produkter er centralt placeret, produceret af forhandleren skal godkendes af FUSION inden officiel brug.

  7. Det må ikke påsættes tekster på FUSION producerede billeder eller billeder FUSION stiller til rådighed for forhandlere, uden forudgående aftale.

  8. Kommunikationen omkring FUSION er følgende:
   "
   HOLDBAR - MÅLBAR - MÆRKBAR SIDEN 1999
   Kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, produceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er. Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.
   "

  9. Der må ikke kunne opstå afsender-forvirring på materiale/kommunikation lavet af forhandlere.

  10. For at undgå navneforvirring må forhandlerens brandmæssige navn ikke indeholde ordet FUSION.

  11. Hvis FUSION-navnet skal indgå i et Payoff for en forhandler, skal det være i sætningen, “The original FUSION store”, “Official FUSION dealer” eller “Premium FUSION dealer” alt efter størrelse på sortiment, butikkens visuelle udtryk og historiske forhold. Ved brug af Payoffs skal det godkendes af FUSION.

  12. For at følge Flow-princippet med dag-til-dag bestillinger, følger betalinger ligeledes flow princippet. Ordrer betales derfor med betalingskort således betalinger følger levering, med mindre man er omfattet af en kæde-aftale. Betalingskort gemmes i systemet således, man ikke behøver taste kortoplysninger hver gang.

  13. Intelligent bestillingsmax princip uge til uge. Dette bestillingsmax giver alle mulighed for at have en naturlig flot vækst i hverdagen, således både indkøb, produktion og efterspørgsel følges naturligt sammen og dette sikrer, at alle får hurtigere leverancer og mere præcis lagerhåndtering.  

     
    Sådan beregnes dit ugentlige bestillingsmax:
    (Total omsætning sidste 9 uger / 9) * 1,3 = Ugentligt bestillingsmax

Ordrer der falder uden for dette håndteres/verificeres manuelt, alt efter muligheden for levering.

14. FUSION kan pga. flow-princippet til enhver tid stoppe leverancerne eller stoppe samarbejdet med rimeligt eller uden yderligere varsel og begrundelse. Dette vil ske ved nedlukning af adgang til dealer-login. Evt. rest-udeståender skal selvfølgelig betales. 

15. Enhver tvist, der måtte opstå i samarbejdet, skal afgøres ved Retten i Aalborg, Danmark.

    

  Ved at forhandle med FUSION har vi alle et ansvar og vi får alle del i de gode resultater.