HUSORDEN

Vi tror på detailhandlen i en opdateret form og tænker detailhandlen først. 

FUSION drives efter et stramt og intelligent FLOW-princip hvor der  indkøbes råvarer, planlægges, produceres og sælges varer i små serier ala Sell One Buy One og små ugentlige bestillinger  - og dermed sikres, at der ikke overproduceres og sættes flere varer i verden, end der reelt er behov for.

For at sikre rette indkøb, planlægning, levering og et langtidsholdbart miljø i fremtiden har vi indført disse husregler, som vi sammen skal leve op til. 

 1. FUSIONs produkter må kun offentligt udstilles, markedsføres og sælges under det navn og CVR-nummer, som forhandleren er oprettet under, med mindre andet er aftalt skriftligt.
   
 2. Forhandleren må udstille og sælge de varer online, som føres i den fysiske butik (i sortiment)
   
 3. Forhandleren skal markedsføre og fremvise FUSION-brandet og produkterne på en professionel måde i overensstemmelse med FUSIONs standarder og brandguide. 
   
 4. Forhandleren skal løbende deltage i uddannelse for at kunne betjene og rådgive kunderne på en professionel måde.
   
 5. Der må kun benyttes billeder der er tilgængelige i FUSION Marketing-mappen på Google Drev. Billeder i nyhedsbreve, på hjemmeside og andre steder er ikke rettighedsmæssigt sikret til at blive benyttet af forhandlere.

 6. Billeder, hvor FUSION-produkter er centralt placeret, produceret af forhandleren skal godkendes af FUSION inden officiel brug.
   
 7. Det må ikke påsættes tekster på FUSION producerede billeder eller billeder FUSION stiller til rådighed for forhandlere, uden forudgående aftale.
   
 8. For at undgå navneforvirring må forhandlerens brandmæssige navn ikke indeholde ordet FUSION.
   
 9. Hvis FUSION-navnet skal indgå i et Payoff for en forhandler, skal det være i sætningen, “The original FUSION store”, “Official FUSION dealer” eller “Premium FUSION dealer” alt efter størrelse på sortiment, butikkens visuelle udtryk og historiske forhold. Ved brug af Payoffs skal det godkendes af FUSION.
   
 10. For at følge Flow-princippet med dag-til-dag bestillinger, følger betalinger ligeledes flow princippet. Ordrer betales derfor med betalingskort således betalinger følger levering, med mindre man er omfattet af en kæde-aftale. Betalingskort gemmes i systemet således, man ikke behøver taste kortoplysninger hver gang.
  Dette er gældende fra 1. August 2020.
   
 11. Intelligent bæredygtigt bestillingsmax princip uge til uge. Dette bestillingsmax giver alle mulighed for at have en naturlig flot vækst i hverdagen, således både indkøb, produktion og efterspørgsel følges naturligt sammen og dette sikrer, at alle får hurtigere leverancer og mere præcis lagerhåndtering. 

  Sådan beregnes dit ugentlige bestillingsmax:
  (Total omsætning sidste 9 uger / 9) * 1,5 = Ugentligt bestillingsmax

  Beregningen vil blive synliggjort på jeres dealer-login dashboard. 

  Ordrer der falder uden for dette håndteres/verificeres manuelt, alt efter muligheden for levering. 
   
 12. FUSION kan pga. flow-princippet til enhver tid stoppe leverancerne eller stoppe samarbejdet med rimeligt eller uden yderligere varsel og begrundelse. Dette vil ske ved nedlukning af adgang til dealer-login. Evt. rest-udeståender skal selvfølgelig betales.   

Ved at forhandle med FUSION har vi alle et ansvar og vi får alle del i de gode resultater.