VI TROR PÅ DETAILHANDLEN I EN ”OPDATERET” FORM

Hvad betyder det?
Detailhandlen er lige nu i en omskiftelig verden, hvor især reaktionstid og lagerbinding er enormt vigtige elementer i at drive en god forretning. Dette understøtter vi med at være centrallager for jer og ved, at I kun behøver at bestille de varer, I har behov for her og nu.

Hvordan virker det?
Via et intuitivt webpanel bestiller du løbende de varer, som du har behov for og vi sender samme dag. Igennem små men gennemtænkte produktionsordrer sikrer vi, at vi hele tiden har de rette varer på hylderne således vi er din backup og du har ikke store udgifter eller lagerbindinger. Det er det, vi kalder Fusion Flow System, for hver gang du sælger en enhed, bestiller du en ny, som er hos dig dagen efter.

Drop shipment
Som en ekstra service, har du mulighed for at få produktet sendt direkte hjem til kunden med dig som afsender. Dette gør at ingen kunder på noget tidspunkt går forgæves i din butik efter et FUSIONprodukt. Ydermere har du adgang til hele sortimentet på denne måde og hvis du ønsker at afprøve nogle nye produktgrupper kan du nøjes med at bestille et “style kit” med de forskellige størrelser og så dropshippe når nogle gerne vil købe. Dette er den moderne måde at drive forretning på.